NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Skynet vs Poslaju


Sekali lagi aku nak cakap pasal service skynet, Penat aku tunggu barang aku sampai tp tak sampai2 juga -.-
harini kalau barang tak sampai jugak memang aku akan call diorang. kalau takde orang kat rumah confirm2laa diorang kena call kan? masalahnya takde call dari skynet pun yg masuk dalam phone aku. Menyampahlaa tunggu lama2. kepada peniaga2 online, ye mungkin harga penghantaran daripada skynet lebih murah berbanding pos laju. tapi better guna pos laju untuk memuaskan hati customer anda semua okay? kalau customer rasa service penghantaran terlalu lama, customer takkan lama dengan perniagaan awak semua  :"))

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list