NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Skynet service?


Sekali lagi meh sini aku cerita pasal servis daripada skynet ni. sebagai customer, aku mmg ada hak utk bersuara. so tadi around pukul 12.00 aku dapat call daripada unknown number start dengan 012. and aku angkat then dengan gaya memberontaknya pakcik ni tanya rumah aku kat mana sebab dia nak hantar barang. Aku guide lah dia dengan bayangan dkat kepala aku ni, pastu bila aku suruh masuk lorong jalan aku dia kata yg dia dah sampai ke belakang. aku ckp jgn ke belakang pastu aku dengar dia cam nada memberontak sbb dia salah jalan camtu. (lebih kurang cam aku ni menyusahkan dialah)
Then aku cam sakit hati jee dgn pakcik tu. Pakcik, kalau keje pakcik kene cari rumah org, then carik jelah. pakcik kalau nak marah2 pegi duduk rumah sana. tak payah keje. aku ni customer. nasib baik kau pakcik, aku hormat lah jugak -.-

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list