NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Mulakan perniagaan sendiri?


Alhamdullilah.. hee. actually minggu lepas abg ada tanya aku nak buat apa lepas praktikal, so aku cam tak taula nak jawab apa. pastu abg suggestkan aku utk bukak kedai printing untuk design banner, button badge n so on. Abg suruh aku join asnb(?) aku tak taula apa benda tu. tp yg pasti berkaitan dgn duit. abg suruh main keluar masuk duit supaya aku boleh buat pinjaman bank utk mulakan bisnes. Aku pun cam yaaay.. tp lepas tu abg tak ckp pape. Tp malam semalam, abg tanya brg apa je yg diperlukan utk start kedai printing tu. pastu aku jwb lah apa yg aku tau je. and malam ni abg suruh aku get ready cari kilang printing utk banner semua tu. so aku cam wowww abg mmg take serious nak suruh aku bukak kedai printing. Huhuhu. Thanks abg :"))))))))

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list