NOHARALIFE.BLOGSPOT.COM
Harap2 yg terakhir :"))



So hari semalam aku bukak acc gmail aku, well aku tak berapa buka sgt acc gmail sbb takde benda penting pun yg aku connectkan dgn emel tu selain fb ngn blog. Mostly kalau utk formal aku guna acc yahoo. Okay, semalam time tgh belek2 emel aku terbaca nama2 di facebook. Hee, Kan aku dah deact facebook tp notif semua masuk dlm emel. Aku scroll sampai lah 4 5 tahun lepas. Aku cam heii kenapa still ada lagi. Huhuhu. Aku cam nak lupakan semua sekali tapi semua sekali muncul lg. Aku nak delete notif2 tu semua tp cam malas. Hahaha. Aku harap emel tu yg paling last ada connection dgn benda2 lain tu. Aku takmo nampak lagi :"))

Post a Comment


Older Post | Newer Post
SIERA ROZHA's NOTES


Haiii, welcome to my blog. Don't forget to follow me and leave your footnote below so I can follow you back! TQ! ^^
WELCOME TO SIERA ROZHA BLOG!! HAVE A NICE DAY.. THANK YOU!

HOME ABOUT TUTO LINK

FOOTPRINT







Follow me


Contact Me


Instagram: xolovenharaa
Line: xolovestephaniee


LIKE PLEASE ^^



My diary list